Naptár

Darth Vader egyszer a Kashyyk bolygót akarta elfoglalni és itt találkozott egy öreg Jedi - vel, Kento Marekkel aki meg akart vele küzdeni, sikerrel le is győzte ám talált egy fiúcskát aki igen tehetségesnek mutatkozott az Erő használatában. Ő nem volt más, mint Galen Marek, a jedi fia. magával vitte őt kitanítani, hogy egyszer majd eggyütt legyőzzék az uralkodót. Itt kezdődik történetünk.

                                                             

Ez a fiú hatalmas Sith lovag lett, de mikor megtudta, hogy Darth Vader végig csak kihasználta mert cak egy Shit tanítvány lehet akkor, átallt a jó oldalra. Sok "csínyt " követett el a birodalom ellen, míig végül arra került a sor ,hogy megvívjon valamikori mesterével. a harcból győztesen jött ki, de nem győzte le Darth Vader - t mert az a jó oldal szempontjából helytelen lett volna. Választania kellett, hogy az uralkódóra vgy Vader-re támad.

Jó befejezés:

Sidious-ra támad és majdnem legyőzi őt,de az uralkodó egy ravasz csellel legyőzi Galent, de barátai megmenekülnek és a Birodalom elleni lázadás megkezdődik.

Rossz befejezés:

Vader-re támad és le is győzi, de miután legyőzi az uralkodót is le akarja győzni ám az uralkodó Galen hajóját behúzza az ablakon és a lázadó csapatra hajítja. Galen csak megsebesül, és Darth Vader-éhez hasonló maszkja lett. Ő lett az új Sith tanítvány aki az Ultimate Sith Edition című játékban még sok küldetésben részt vesz. De ez már egy másik történet.

A jó befelyezés is folytatódik a játék 2. részében.

Szavazás
Mi a véleményed a Star Wars - ról?
A kedvenc filmem!
Jó film.
Nézhető!
Nem a kedvencem.
Utálom!!!!